Közvetítés home staginggel - ahogy mi csináljuk

A NOVA Interior Studio egyedülállóan foglalkozik ingatlanközvetítéssel. Célunk az egyedi, igényes lakások kialakítása és piacra dobása, mellyel megbízóink a lehető legjobb áron és gyorsan tudják ingatlanjukat értékesíteni. Egyediségünk abban áll, hogy a közvetítői díj tartalmazz az ingatlan home staging - azaz eladásra felkészítését is! 

 nappali3

Mi a home staging?

A lakás, ingatlan eladásra felkészítése, hogy az a lehető legmagasabb piaci áron és rövid időn belül értékesíthető legyen. Lakberendezőink ekkor nem a személyes ízlésnek megfelelő tér kialakítását hozzák létre, hanem jól eladható, minőségi ingatlan értékesítére törekszenek.

Hogyan történik az eladásra felkészítés?

Minden lakás, ház és minden család, tulajdonos más, ezért mindig szükséges röviden megismernünk a hátteret. Nagyobb léptékű felkészítés esetén festés, rozoga, régi beépített tárgyak cseréje is történik, míg jól lakható, élhető környezetben ezekre nem feltétlenül van szükség. A lakást minden esetben úgy rendezzük be - szükség esetén kölcsönadott saját bútorokkal - hogy az a lehető legjobb benyomást keltse a leendő vásárlókban! Fontos szem előtt tartani, hogy értékesítéskor nem az ott lakó személyes stílusát, ízlését kell eladni, hanem a lehető legszélesebb körű potenciális vásárlóközönséget kell megszólítani. A lakberendezői hátteret adó szakembereink ennek mentén tervezik meg az eladásra felkészítést Önnel együtt!

IMG 0940

Mennyi ideig tart az eladásra felkészítés?

Tarthat 1 naptól egészen 1 hónapon keresztül is, attól függően milyen értékbeli növekedést szeretne a tulajdonos! Minden esetben a szükséges megtérülő befektetésre, erőfeszítésekre teszünk javaslatot.

Mit tartalmaz a home staginggel egybekötött ingatlanközvetítés?

- Cégünk nem hivatalos értékbecslést végez, hogy közösen megállapítsuk az elérni kívánt eladási árat.
- Biztosítjuk az energetikai tanúsítványt.
- Lakberendezőink tanácsadásával, iránymutatásával koordinálja a szükséges munkálatokat, változtatásokat. Biztosítunk szakembereket.
- Pakoláshoz, rendezéshez viszünk segítőket.
- Biztosítunk bútorokat, textileket, szőnyegeket, dekorációkat.
- A bútorok elrendezéséről, dekorációk elhelyezéséről lakberendezők gondoskodnak.
- Professzionális enteriőrfotókat biztosítunk.

Hogyan történik az értékesítés?

Cégünk megbízóinkhoz igazodva mutatja be az eladásra felkészített ingatlanokat. Úgynevezett "OPEN DAY", azaz nyílt napok alkalmával, összeszervezetten történik a lakásbemutás a legtöbb esetben. Ilyenkor felkészülten van jelen a lakásban közvetítőnk és egy adott időtartományban több embernek mutatja meg az ingatlant. Egy héten 1 vagy 2 nyílt nap megtartása elegendő. Tapasztalataink alapján többre nincs szükség, az eladásra felkészített ingatlanok a megfelelő áron igen rövid időn belül gazdára találnak. Amennyiben a tulajdonos nem él a berendezett lakásban életvitelszerűen, a bemutátás bármikor megtörténhet. 

Kinek nem ajánlott konstrukciónk?

Nem ajánljuk cégünk módszerét azoknak, akik bizonytalanok eladási szándékukban. 

Bejegyzés megosztása: