Rólunk

A NOVA Interior Studio 2017-ben alakult vállalkozás. Lakberendezőkként hoztuk létre a céget a hatékony együttműködés reményében. Kezdetben a vállalkozás kizárólag home staginggel, azaz ingatlanok eladásra felkészítésével foglalkozott, de hamarosan a lakberendezési projekteket is közösen kezeltük. Úgy érezzük együtt dolgozva szélesebb látókört tudunk megrendelőinknek biztosítani, hamar ráérzünk arra, hogy kinek melyik megrendelés áll szívéhez közelebb, ugyanakkor minden megbízást átbeszélünk egymással is. 


A home staging, lakberendezési megbízások mellett 2018 tavaszán úgy döntöttünk nyitunk egy lakberendezési üzletet! Tevékenységeink, szolgáltatásaink, kínálatunk igen szerteágazó lett rövid időn belül. Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, mert kedvenc időtöltésünk - lakások felújítása, otthonok, irodák, rendelők tervezése immár a munkánk is. Mindig tartogatunk valami meglepetést a tarsolyunkban, úgyhogy érdemes követni minket!

 

Tulajdonosok

lakberendező

Miseta Ildikó

lakberendező

Gyógyszerész, feleség és két kisfiú anyukája vagyok. Eredeti szakmámtól talán távolállónak tűnik a lakberendezés, de aki ismer, tudja, hogy gyerekkorom óta foglalkoztat az építészet, terek rendezése, változtatása. Lakberendezőként megtaláltam az életemet kerek egésszé formáló hivatást.

Stílusként ugyanannyira szeretem az eklektikus, bohém, merész kombinációkat, mint a letisztult, harmonikus tereket. 

Kiváncsisággal és lelkesedéssel vállalom megbízásainkat legyen szó lakberendezésről vagy eladásra/kiadásra felkészítésről. A Nova Interior üzlet megnyitása pedig hab a tortán! 

 

lakberendező

Radnai Yvette

lakberendező

Eredeti végzettségem gyógypedagógus, képességfejlesztés és tehetséggondozás profillal alapítottam 12 évvel ezelőtt egy gyermekfejlesztő központot, majd az évek során a kreativitásomat a lakberendezésben is szerettem volna kamatoztatni, ezért elvégeztem a lakberendezőiskola OKJ lakberendezői, enteriőrtervezői képzését.
Ezzel párhuzamosan 3D látványtervezői végzettséget is szereztem, mely napjainkban már elengedhetetlen részévé vált a lakberendezői munkának.

Nagy örömmel tervezek bármilyen típusú lakást, szeretek a különböző stílusok között mozogni, szeretem mind a műemlékjellegű, klasszikus polgári, mind a modern, letisztult formavilágú épületeket, lakásokat. Szívesen tervezek üzleteket, rendelőket, munkahelyi és közösségi tereket egyaránt.

Célom, hogy olyan enteriőröket hozzak létre, melyek jó funkcionális elrendezésűek, alkalmazkodnak a megrendelők személyiségéhez, életformájához, és a hely szelleméhez.
Fontosnak tartom az összhang megteremtését a burkolatok, bútorok, textíliák, kiegészítők között. Szeretek mindig valami izgalmas pezsgést vinni a terekbe a letisztultság, jól megkomponált összhang mellett.

 

Bejegyzés megosztása:
Tovább a kategóriában: Hogyan zajlik a lakberendezés »